ONZE PERSONAL TRAINERS

Remco Windsant

Hi, Ik ben Remco ik ben 52 jaar en ik ben eigenaar van deze IFBB/NBBF gecertificeerde sportschool, 

Ik help mijn klanten met het bereiken van hun doelen, of dit nu aankomen, afvallen, fitter worden of begeleiden naar een wedstrijd. Ik ben al ruim 20 jaar actief in de fitness en heb mijn eigen lichaam weten om te vormen van 108KG naar 87KG en nu weeg ik 99KG met een mooi vetpercentage 😉

Inmiddels heb ik diverse mensen geholpen met het bereiken van hun doelen, eerst een afspraak en de doelen bepalen en checken op haalbaarheid, daarna zoeken we de juiste strategie. De trainingen die ik geef zijn zwaar en hard maar wel gebaseerd op de juiste uitvoering en techniek.

Neem contact met op Legend voor een proeftraining, tot snel!
06 410 50 008

Debby Windsant

Vrouw, moeder, oprichter en mede-eigenaar van Legend Fitness, personal trainer en sportvoedingsadviseur bij ON A MISSION.
Dat ben ik, Debby! 
Samen met mijn man openden wij begin 2017 de deuren van Legend Fitness. Drie maanden daarna is onze tweede zoon geboren. Gedreven door passie voor dit alles, heb ik het roer omgegooid. Van senior sales in de interieurbranche tot PT’er en foodcoach. Waarbij mijn klanten, de sportschool, onze kinderen en mijn man een uitdagende, maar perfecte mix is.
Ik heb een opleiding gevolgd tot personal training  en sportvoeding-adviseur BGN bij AALO (EREPS – European register)  en bootcamp pro trainer bij Sport & People. Kennis geeft mij kracht, ik ben dan ook nog lang niet klaar met studeren!
Ik werk met verschillende doelgroepen, sporten en trainingsmethodes. En dat is te zien aan het resultaat van mijn klanten. Trots op hun en een heerlijk gevoel om die motiverende en stimulerende factor te zijn. Ik ben geen drillinstructor, maar push altijd naar progressie.
Mijn motto: TRAIN. MINDSET. FOOD. FUN!

Ga ook ON A MISSION!

Neem contact op om een gratis intakegesprek en eerste training in te plannen.

M: 06 2446 1482 

Jonathan Seintje

Mijn naam is Jonathan Seintje en ik werk met veel plezier bij Legend Fitness&Health. 

Naast mijn werk bij Legend ben ik ook PT-er.

Ik fitness nu ruim 7 jaar en heb in de tussentijd mijn Fitvak A&B behaald en mijn fitness kennis verreikt.

Met mijn ervaring in de fitness weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn als je een bepaalde doelstelling hebt en het niet echt wil lukken deze te behalen. 

Nu met de juiste kennis op zak kan ik niet alleen voor mezelf ervoor zorgen dat ik mijn doelen behaal maar kan ik er ook voor zorgen dat jij je doelen kan gaan behalen!

Of je nu sterker wil worden, spiermassa wil opbouwen, wil afvallen en of je (algehele) conditie wil verbeteren.. Ik kan jou hierbij helpen!

Aarzel dus niet als je mijn hulp hierbij wil inschakelen. Dan gaan we samen werken aan een nieuwe jij!

Delano Holman

Delano is een jonge man met als passie sporten en kickboksen.

Naast zijn eigen bedrijf Delano Sport & Health werkt hij als ambulant begeleider voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Delano is een professioneel Kickbokser. Naast zijn kickboks carrière geeft hij verschillende trainingen zoals kickboks, bootcamp, personal trainingen etc. aan alle leeftijden.

06 53 944 730
http://delanosport.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 22:00
Dinsdag08:00 - 22:00
Woensdag08:00 - 22:00
Donderdag08:00 - 22:00
Vrijdag08:00 - 22:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondag09:00 - 16:00

Menu

Home
Over ons
Team
Contact
Inschrijven