Personal Training

Legend Fitness in Ypenburg Den Haag biedt standaard persoonlijke aandacht, en helpt u graag tijdens het sporten. Wij bespreken met u het juiste trainingsschema en hoe u de oefening het beste uitvoert.

Wat je doel ook is gewichtverlies of juist aankomen, conditieverbetering of gewoonweg beter in je vel zitten.. Personal Training helpt je hierbij op een veilige effectieve en individuele manier. Zie hieronder een overzicht van onze Personal Trainers en hun specialiteiten. Wilt u een intake gesprek met 1 van deze toppers? Neem dan contact met ons op.

 

Rianne Heeringa

Mijn naam is Rianne en ik ben gediplomeerd NASM Personal Trainer.

Door mijn ervaring en kennis kan ik u naar elk gesteld doel begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in gewichtsverliestrajecten en post- revalidatie trainingen. Elke training zal u verrassen en dichter naar uw doel brengen. Bent u diegene die zich weer fit wil voelen of hebt u een blessure gehad en wilt u verantwoord en veilig trainen ga dan samen met mij de uitdaging aan!

Tot de eerste training! Rianne

 

 

Remco Windsant

Hi, Ik ben Remco ik ben 47 jaar en ik ben eigenaar van deze IFBB/NBBF gecertificeerde sportschool, 

Ik help mijn klanten met het bereiken van hun doelen, of dit nu aankomen, afvallen, fitter worden of begeleiden naar een wedstrijd. Ik ben al ruim 20 jaar actief in de fitness en heb mijn eigen lichaam weten om te vormen van 108KG naar 87KG en nu weeg ik 99KG met een mooi vetpercentage 😉

Inmiddels heb ik diverse mensen geholpen met het bereiken van hun doelen, eerst een afspraak en de doelen bepalen en checken op haalbaarheid, daarna zoeken we de juiste strategie. De trainingen die ik geef zijn zwaar en hard maar wel gebaseerd op de juiste uitvoering en techniek. 

Neem contact met op Legend voor een proeftraining, tot snel!

 

 

 

Loading...