Health

Bij Legend Fitness & Health draait het niet alleen om sporten, maar ook zoals de naam al zegt om gezondheid. Daarom denken wij met u mee over de juiste manier van bewegen en eten. Om zodoende onze 3 pijlers BETER eten, BETER bewegen, BETER leven kracht bij te zetten. Osteopathie en Fitness kan de juiste oplossing zijn.
We hebben allemaal wel eens een pijntje of een irritatie waar we lastig van af komen, een bezoekje aan de fysio is niet altijd de juiste oplossing omdat deze zicht concentreert op de locatie waar de pijn zich bevindt. Legend Fitness werkt om deze reden samen met Krijbolder Osteopathie.

Osteopathie richt zich op het totale lichaam, uw lichaam is immers een eenheid en de oorzaak van een pijn in uw schouder kan bijvoorbeeld wel in uw voet zitten. Zelf ben ik bij Rens Krijbolder onder behandeling (geweest) voor mijn hernia. Alhoewel Krijbolder de hernia niet kan genezen heeft hij er wel voor gezorgd dat ik vrijer kan bewegen en beter kan sporten.

Rens Krijbbolder.

Neemt u vooral eens contact met ons of Rens Krijbolder op om te zien wat Osteopathie en fitness voor u kan betekenen. Of kom eens langs tijdens het informatie uur en laat u voorlichten over Osteopathie. Met een aanvullende verzekering in uw zorgverzekering wordt veelal een deel van de behandeling vergoed. Persoonlijk is Osteopathie mij beter bevallen dan andere vormen van bewegingstherapie De combinatie van Osteopathie en fitness heeft mij geholpen waar andere het niet konden, wellicht ook de oplossing voor u!

Naast Osteopathie voor volwassen kan het ook een oplossing zijn voor baby’s (blokkades, ontwikkeling, KISS baby’s), meer informatie kunt u terugvinden via deze link.

 

 

 

Osteopathie en fitness

Osteopathie en fitness de ideale manier van BETER bewegen.

Loading...