Fitness

Bij Legend concentreren wij ons op fitness en gezondheid en bovenal dat u hier plezier in heeft. Wij helpen u met het realiseren van uw doelstellingen. Na een intake gesprek bepalen we samen welke doelen we gaan stellen en hoe we deze gaan realiseren. Wij zijn een sportSCHOOL en op een school kunt u leren, in tegenstelling tot andere sportcentra leren wij u hoe u met de apparaten om kunt gaan en hoe u uw spieren moet gebruiken.

Legend Fitness Ypenburg Den Haag en Rijswijk ligt aan de rand van Ypenburg en Rijswijk, hier bieden wij 600m² aan fitness, bodybuilding en groepslessen. De aanwezige apparatuur is ideaal voor de startende sporter en de ervaren bodybuilder.

 


 

Experience zones

Fitness

Voor beginners en gevorderden, mannen én vrouwen. Zoek hier samen met anderen je grenzen op met ‘het ijzer’, onder anderen bankdrukken, dumbells, squatrek, zowel steekgewichten als plate-loaded.

Crossfit 360

Groot multifunctioneel crossfitrek, die ruimte biedt voor meerdere sporters tegelijk t.b.v. lichaamsconditie en fysieke kracht.

Cardio

Vet verbranden of conditie opbouwen? Of gewoon even heerlijk zweten? Dit kan in de cardioruimte die voorzien is van fietsen, cross trainers en loopbanden. En als je een uitdaging wilt hebben wij de enige echt Rogue echobike.

Paaldansen / Pole fitness

Paaldans, polsfitness? what’s in a name? Deze sport vereist kracht en doorzettingsvermogen. Dus wil je eens iets heel anders doen? Polefitness in Den Haag, bij Legend Fitness is iedere dinsdag, donderdag Paaldansen (Polefitness), deze combinatie van core training, Boot Camp, cardio en fitness is sierlijk en ideaal als je op een andere manier wilt sporten. Meer informatie? Kom eens kijken en doe mee met een gratis proefles. Pole fitness is meer dan alleen paaldansen, het is intensief trainen en werken aan je lichaam en conditie.

polefitness den haag polefitness den haag polefitness den haag

 

Personal Training

Legend Fitness Ypenburg Den Haag, Rijswijk biedt standaard persoonlijke aandacht, en helpt u graag tijdens het sporten. Wij bespreken met u het juiste trainingsschema en hoe u de oefening het beste uitvoert. Afhankelijk van uw wensen kan 1 op 1 training een uitkomst zijn. Kijk bij Personal Trainers naar onze specialisten.

Strong man training

Strong man training is steeds populairder aan het worden. Bij Legend Fitness in Rijswijk, Den Haag kan je in samenwerking met Real Strength terecht voor deze combinatie tussen brute kracht en conditie. Bandenflippen, stenen tillen, overhead training kan allemaal. Kijk voor meer informatie op de website van Real Strength. Ook voor strong man training kan je terecht bij de enige sportschool van Den Haag en Rijswijk:” Legend Fitness”.

legend-fitness-sportschool-rijswijk-den-haag-ypenburg

 


 

 

Fittrixx

De apparatuur van Fittrixx biedt voor ieder wat wils, geïsoleerd trainen of zwaar trainen met free weights, geen probleem wij hebben het.
Daarnaast beschikken wij over een 360º crossfitt jungle waar u terecht kunnen voor verschillende vormen van functioneel trainen en powerlifting. Even je energie kwijt op een bokszak is ook geen probleem bij Legend Fitness Ypenburg Den Haag, Rijswijk vind je alles.

legend-fitness-dyna-q-den-haag-ypenburg

Legend Fitness in Ypenburg Den Haag

Meer informatie? Loop eens binnen bij Legend Fitness in Ypenburg Den Haag en Rijswijk voor een gratis intake en een kopje koffie. Ruime parkeerplaats voor de deur en als het zonnetje schijnt kunt u terecht op ons zonneterras.

Loading...